Majlis Hi-Tea Raya EFFA di Kampus UiTM Jalan Othman

Majlis Hi-Tea Raya EFFA di Kampus UiTM Jalan Othman

Berikut gambar-gambar yang dirakamlan semasa Majlis ‘Hi-Tea’ Persatuan Alumni Fakulti Kejuruteraan UiTM (EFFA) yang berlangsung Sabtu lepas di Kampus UiTM Jalan Othman, Petaling Jaya.

 

 

IMG_6954

Antara anggota Persatuan Alumni Fakulti Kejuruteraan UiTM (EFAA-UiTM) yang hadir di Majlis Hi-Tea Raya EFFA di Kampus UiTM Jalan Othman, Petaling Jaya, Sabtu lalu. Turut hadir dari kiri, Presiden EFFA, Prof. Ir.Dr. Wan Mahmood Wan Abdul Majid dan (tiga kiri) Presiden Persatuan Alumni UiTM (PAUiTM) Datuk Zaini Hassan.

 

IMG_6969

Beberapa Exco PAUiTM (barisan belakang) yang turut meraikan hi-tea raya bersama-sama anggota EFAA di Kampus UiTM, Jalan Othman, Petaling Jaya Sabtu lalu.

 

IMG_6972

Apabila dua pemimpin bertemu… Presiden EFFA, Wan Mahmood Wan Abdul Majid (kiri) dan Presiden PAUiTM, Zaini Hassan tidak melepaskan peluang untuk membincangkan sesuatu ketika menghadiri Majlis Hi-Tea Raya EFAA tersebut.

 

IMG_6973

 

IMG_6960

Antara tetamu yang hadir pada Majlis Hi-Tea Raya anjuran bersama Persatuan Alumni Engine, Koperasi Enjin dan Basrin Sdn. Bhd. di Kampus UiTM Jalan Othman, Sabtu lalu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.